Avril's Birthday Video


Svarat på era kommentarer

Titta in i inlägg där du kommenterat frågor - vi har nu besvarat lite frågor! B.la om frankrike, brody och turné.
Kom ihåg att om du fyller i din email när du kommenterar så kan vi fixa så att du får mail varje gång du fått svar på en kommentar av oss! Jätteroligt att ni alltid kommenterar våra inlägg nu, det blir mkt roligare att "komma igång" med bloggandet igen då, fortsätt så!

HELLO! Canada intervju

HC: Avril och Chad, Grattis! Ni föll för varandra när ni jobbade med Avrils skiva. När började fjärilarna flyga runt i magen?
Avril: Vi funkade jättebra ihop sen början, vi blev superbra vänner. Vår relation började inte förens vår insplening gick mot sitt slut.
Chad: När jag följde med Avril i Paris så visste jag att jag föll för henne. Det var mäktigt och jag kommer aldrig att glömma det.

HC: Avril, hur friade Chad?
Avril: Jag höll på med en scrapbook under hela perioden i studion med min polaroid kamera! Jag tog med den överallt. Det var vår fjärde tagning i studion, den 8e augusti och Chad höll på med min scrapbook.
Han frågade ifall jag kunnde komma fram till honom och se sidan som han hade fixat med, jag gick dit, han bläddrade sida och det var en bild på honom när han höll en ring, på bilden hade han skrivit "Will you marry me?". Han gick ner på knä och sa "Avril, kom igen, kolla på mig, jag är nervös nu. Vill du gifta dig med mig?" Jag sa ja på en gång! Den sidan är min favorit i hela boken.
Chad: När hon såg sidan så var det no turning back. Jag var såå nervös, jag gick ner på knä innan jag ens fick fram orden, det var det bästa momentet i mitt liv.

HC: Avril, berätta om din ring!
Avril: Den är vacker. Jag älskar den! Den är 14.01 karat, päronformad med två half-moon sidstenar från XIV Karats Beverly Hills.

HC: Chad, varför valde du den ringen?
Chad: Det fanns inte så många päronformade ringar, den är lika unik som Avril!

HC: Vad fick dig att gilla Avril?
Chad: Det första jag gillade var hennes mod. Hon flyttade till Frankrike helt själv och levde där själv så hon kunde lära sig franska. Hon har inga rädslor! Det är något väldigt sexigt med det. Vi började som vänner och sen föll vi för varanra. Vi har sådan respekt för varandra som är så ren och vacker som fick mig att vilja spendera hela livet med henne. Jag känner mig som den lyckligaste personen ever!

HC: Som en musiker, hur gillade du att jobba med henne?
Chad: Att jobba med Avril blev något av mina absolut bästa collaborations jag någonsin varit en del av. Hon kan göra saker med sin röst som många bara drömmer om att göra.

HC: Blir det något speciellt band mellan er för att ni är kanadensare?
Chad: Vi har samma släktskap, båda är från Kanada. Det är roligt.

HC: Avril, vad gillar du mest med Chad?
Avril: Han är kanadensare! Han är en väldigt bra kille med ett varmt hjärta. Han tar hand om mig på ett väldigt bra sätt. Han får mig att skratta varje dag. Han jobbar hårt. Vi förstår varandras lifestyles och karriärer. Vi har mycket respekt för varandra. 

HC: Vad skulle fans bli chokad av att veta om Chad?
Avril: Jag vet ju inte vad fans tror om honom men jag visste verkligen inte att han var så rolig som han är.

HC: Vad sa era familjer om eran förlovning?
Chad: Man vet aldrig vad föräldrar ska säga när man berättar att man tänker gifta sig - speciellt när det är om någon de inte träffat! Min mamma gillar Avril väldigt mycket så det var sjukt roligt och pinsamt att berätta om giftemålet när Avril hörde.
Avril: Alla som träffat honom älskar honom, alla är exalterade för oss. Reaktioner från vänner och familj har varit riktigt bra!

HC: Har ni varit i era hemstäder än?
Chad: Inte än. Det är nästan lika läskigt som att berätta för föräldrarna. Man vet alrig när någon kommer att komma utifrån någon affär och säga "Ey, minns du när vi...". Men hon har berättat att hon längtar att ta mig till La Pizzeria!

HC: Avril, har du börjat planera bröllopet än?
Avril: Jag vet exakt hur jag vill ha det, allt är planerat. Det kommer att bli stort!

Översatt av Avrilsweden.