Get the look #3

Club L - Bandeau Two Part Dress hos Mylovebasket Have2have - Shoe hos MylovebasketNelly Accessories - Alex Bag hos MylovebasketRock Cosmetics - Designer Nail Wrap hos Mylovebasket
Avril kör ofta på svarta tighta korta klänningar på röda matta med några effekter, då passar denna perfekt då den har lite leopardmönster runt brösten och överlag är tight och svart!

Ett par klackar med nitar som är i Avrils favoritfärg, kan det bli bättre? Avril har sagt att hon har över flera hundra par skor, och att det är det viktigaste för henne, hon har ofta tuffa tryck på skor eller krims krams.

En hederlig kuvertväska, perfekt på middagar och fester, kanske inte lika bra om man ska gå på stan (eftersom att du håller den i handen), men den matchar denna outfit superbra!

Den sista produkten måste vara coolast, vill du få lika balla naglar och mönster som Avril brukar ha? Nelly erbjuder då dessa små firnuliga produkter som gör så at du klistrar fast mönstret du köper på nageln snabbt och tar bort, när du drar bort lappen så sitter mönstret där - så du behöver alltså inte vara expert på att måla med penslar och nagellack för detta. Helt perfekt.