"Rock N Roll" släpps i samband med musikvideon


En liten sak

Vi driver denna bloggen på vår fritid, jag Amanda har även en till fanblogg vid sidan om, en privat blogg, en privat tumblr och en fan-tumblr som jag sköter när jag har tid&lust. Vi fick en fråga i vår blogg och när vi inte svarade på den inom 24 timmar så dampade personen loss och spammade vår chattbox,twitter osv.
 
Vi hinner inte svara på alla frågor direkt samma timme som de kommer, vi hinner inte leta upp svar på en gång. Vi kommer att svara, men vi vet ju inte när. Om frågan är så akut att man inte ens kan vänta en dag för att få svar så tycker jag man ska lista ut svaret själv, för vi har inte speciella svara-på-frågor-timmar om dygnet.
 
Ville bara förtydliga detta ifall någon mer skulle tycka vi svarar på frågor segt osv, tänk på att de andra 4 bloggarna ska uppdateras ungefär lika mycket som denna uppdateras. Så ni kan ju förstå att det blir väldigt många inlägg per dag som ska skrivas. 

Rock N Roll finns nu på Spotify!

Rock N Roll finns nu på Spotify, så lyssna sönder den så att den når topplistorna! Konstigt nog är den inte ute på ITunes än och datumet som singeln skulle släppas på verkar ej stämma så det är bara att vänta.
Det är explicit versionen som finns på Spotify där Avril sjunger "hipster bullshit" och "motherfucking princess".
Vi har delat länken till spotify på vår Facebooksida, gå gärna in där och tryck på "dela", sprid spotify länken! Såklart kommer en Rock N Roll promovecka men det väntar vi med tills låten släpps så att radio också får ta del av den!