Månadens Fan - December

Det är sista dagen av November och vi inviger December månad med att starta Månadens fan, den kommande månaden December så är det Sanna Engström som klär sidmenyn!
Vill du också utmärka dig som största fanet till Avril i Sverige i en månad? Skicka ett mail till AvrilSweden@hotmail.se, rubrik "Månadens Fan", berätta i mailet om hur du började lyssna på Avril och vilka låtar som är dina favoritlåtar från den nya skivan samt varför du läser vår blogg! Glöm inte att bifoga en bild på dig!

World Music Awards 2014

Avril är även i år nominerad till World Music Awards 2014, hon är nominerad i alla katergorier hon skulle kunna vara nominerad i och det är sjukt tufft motstånd. Vote Vote Vote! Klicka på bilderna nedan för att rösta i kategorierna!

Skicka in bild till come to sweden projektet

Vi vill att fler ska skicka in bilder till vårat Sverige-bildkollage! Vore roligt om alla ville delta, superenkelt är det, antingen tar ni en bild på er tillsammans med den nya skivan eller så tar ni bild på er själva tillsammans med texten "Come To Sweden Avril" (OBS: Ni får ej skriva dit texten i paint utan det ska stå på er hand, lapp eller något sånt :)) bilden mailar ni antingen till AvrilSweden@hotmail.se eller lägger upp i Swedish Little Black Stars gruppen på Facebook, länken till gruppen är http://www.facebook.com/groups/209650319194020/ och ni är alla varmt välkommen att gå med i den!:) Detta är ett sett för oss att uppmärksamma Sverige och norden!