Gott nytt år!


Avril Lavigne 2014

 
 Januari & Februari bestod av att fansen startade #RNRWeek som blev en succe där både Avril och skivbolaget deltog på Twitter. Avril kickade av sin turné och besökte Japan, Thailand, Kina, Singapor, Phillipinerna och Sydkorea.
Avril blev nominerad till Juno Awards. "Avril Lavigne" sålde guld i Korea. Avril blev nominerad till Radio Disney Awards.
 
 
I Mars & April så sålde What The Hell 2x Platinum (500,000 ex), Bad Reputation guld (100,000) och When You're Gone guld (100,000) i Japan! "Avril Lavigne" sålde guld i kina. Avril fick även priset "Best International Artist Of The Year" i Taiwan.
Hon fortsatte gigga i Kina och fortsatte till Indonesien och mot Brazilien.
Fansen startade #AvrilLavigneVevoMonth. Avril Lavigne började filma "Hello Kitty". Avril hängde med Miley Cyrus. Avril blev nominerad till "Best Karaoke Song" hos MTV Music Video Awards Japan. Avrils inspelning av "Breakaway" läcktes ut. Vi får veta att HK blir en singel och får se singeln. Videon släpps och även låten, som skapar kaos på internet.
 
 
Under Maj och Juni besökte turnén Sydamerika-Brazilien, Argentina, Chile, Mexico. Hon åker sedan mot staterna och besöker Nordamerika.
Vi fick se BTS från Hello Kitty. Capricho gör en intervju med Avril. Avril blir nominerad till MMVAS. Ryktet startar om att Avril ska till den största festivalen i Italien, samt England för spelningar. Vi får även veta att Avril varit sjuk en stor del av turnen.
 
 
I Juli och Augusti så avslutas hennes turne och hon och Chad har deras anniversary. Avril stämer även 2vlive för konserten hon ej fått pengar från. Avril spelar på Summer Sonic i Japan och har några konserter där vid sidan om. Hon är även med på Chelsea Latelys hejdå-show.
 
 
I September fyller Avril år och har en födelsedags-kampanj för att samla ihop pengar till barn som tävlar i Special Olympics. Hon jobbar även med detta i Oktober.
 
 
I November ser vi inte mycket av Avril och i December får vi veta att Avril varit sjuk och inte mår bra. Vi får även veta att hon har massor av spännande projket inför nästa år som hon är super taggad till!

Q102 Philly | All-time favorite Jingle Ball Performer Round 3

Iförrgår avslutades rond 2 och trots att Avril hade mer röster än Adam så blev Adam i final på grund av tekniska fel. Idag åtgärdades detta och nu står Avril mot Demi i semifinal, Katy mot Selena. På bara två timmar lyckades
black stars samla ihop de poäng Demi fått sen den 26:e! Nu leder vi överlägset.
 
Pollen kan dock frysa när som helst och vi vill ej vara med om att Demi helt plötsligt ökar stort. Så se till att rösta på Avril Lavigne så ofta du kan! Det finns ingen gräns på hur mycket man får rösta. Rösta nu! Röstningen avslutas den andra januari.