Avril Lavigne älskar sina fans

 
Det finns alltid anledningar till varför vissa M&G har konstiga i regler. I sverige 2008 fick vi röra henne, high fiva henne, ge henne gåvor in person och få autografer medans i vissa länder fick dom inte ens ge henne gåvorna själva utan lämna dem utanför. Allt beror på säkerheten, hon har blviit attackerad i South America flertal gånger och innan konserterna där på senaste turnén skedde ett stort bråk och slagsmål utanför arenan som gjorde så att vakterna tyckte att det bästa vore om de ej skulle krama henne då de aldrig kan veta vilka fans som kommer verka söta först och krama och sen tafsa/göra illa henne. Tråkigt att det påverkar alla.
 
Ovan ser vi hur mycket hon uppskattar sina fans, de som varit där sen dag ett och alla andra. Hon gav Francesca, admin på Bandaids Italia, sin keps som hon haft under turnén, tog sötaste bilderna med dom och trots att hon träffade dom backstage på första konserten de var på och även näst sista så skrev Avrils manager ett mail till dom sista konserten att Avril jättegärna ville se dom ännu en gång, det var liksom AVRIL som ville träffa dom då, inte tvärtom. Har även läst recensioner av andra fans som träffade henne under backstreet boys turnen och sa att hon var så hyper och glad, trots att hon var sjuk en stor del under hela turnen.
 
Man ska alltså inte lita på alla rykten och anta att bara för att fansen ej får röra henne vid några konserter, så betyder det inte att det är vad Avril vill utan det kan vara ren säkerhet. Avril älskar sina fans. Det harr jag själv fått bevisat gång på gång när jag får höra om hur underbar hon är mot sina fans.
Lovisa

Som sagt synd att vissa ska få förstöra för andra :/ Sen får Avril skit för de (alla skämt och hån på nätet om hennes m&g).

Är du en Little Black Star?

Namn/smeknamn:


E-postadress(postas ej):


Bloggadress:


Din Kommentar: