29.05.14 - The Avril Lavigne Tour - Meet & Greet


29.05.14 - The Avril Lavigne Tour - The Forum, L.A


Inga fler konserter efter Juni

Avrils management har meddelat oss nu om detta:

Tyvärr så blir det inga fler konserter efter Juni för Avril, så varken Kanada eller Europa kommer att få The Avril Lavigne Tour. Vad det beror på är oklart, hon skulle signa kontrakt i både Italien, Spanien och var faktiskt nära att skriva för Turkiet också. Men avböjde, inte ens Kanada får en turné vilket är skumt. Skulle tro att det är några personliga problem som påverkat detta/eller att de tänker ekonomiskt, eller som jag tror, att de vill få denna eran överstökad iom att ingen av singlarna gick jättebra förutom typ Let Me Go och Hello Kitty skapade skandal.

Positiva saker dock: Istället för att bjuda på mer turne har Avril bestämt sig på riktigt för att släppa Give You What You Like som singel och musikvideo som kommer ut snarast och hon har REDAN börjat skriva på material inför nästa skiva!!

Inget är ju någonsin helt spikat, vi vet ju inte hur Avrils team reagerar om de skulle få ett erbjudande om att delta i festivaler t.x.e Därför tycker jag att ni ska fortsätta önska henne till Sommarkrysset m.m, det är även bra inför nästa turne att visa att det finns intresse för henne. Dessutom så får vi se till att Give you what you like går riktigt bra här i Sverige.

Har ni några ideér på hur man skulle kunna få singeln att gå extra bra i Sverige?