Avril Lavigne: "Jag trodde jag skulle dö."

Rykten har spridit om Avril Lavignes försvinnande från media och omvärlden, flera månader senare, nu, så berättar Avril Lavigne allt för People Magazine.
 
Det blev inte riktigt som hon tänkte, att fira sin 30års dag. När hon åkte till Vegas för att fira så fick mådde hon inte bra alls, hon hade mått dåligt i flera månader men doktorerna sa att det inte var något fel.
 
"Jag kunde knappt äta, när vi gick till poolen var jag tvungen att gå iväg och vila", säger hon till PEOPLE. "Mina vänner frågade alltid: Vad är det för fel? Jag visste inte."

Efter en tid efter detta, fler amånader efter, så fick hon sin diagnos: borrelia (Lyme Disease).
"Jag hade ingen aning om hur en liten insekt kan göra detta" säger Avril som tror att hon blev biten förra våren. "Jag var i sängen i flera månader."
 
Kanadensaren har varit hemma i Onatario med sin familj, tittat på filmer och snackat med fans online.
"Jag kände som om jag inte kunde andas, jag kunde ibland inte röra mig eller prata. Jag trodde jag skulle dö." Säger Avril.

Hennes mamma flyttade hem till Avril för att hjälpa henne, Chad hjälpte till när han kunde.

"Det fanns tider då jag inte kunde duscha en enda gång på en hel vecka. Jag kunde knappt stå upp. Det kändes som att hela livet sögs ur en" Säger hon.
 
Medans hon hade sina mörkaste moment, en sak som hjälpte henne var att hennes fans väntade på hennes recovery. "Dom frågade mig varför jag hade varit så borta de senaste dagarna, så jag sa till ett fan direkt att jag inte mådde bra." Säger Avril. "Alla get-well meddelanden och bilder och videos som de skickade till mig rörde mig så djupt. Jag satt i sängen och tittade på dem och grät." 

Nu känner hon sig 80% bättre och är nu redo att gå vidare i sin takt. Hon tänker att släppa singel "Fly" för Special Olympics. 
"Det här var verkligen ett wake-up call, jag vill bara njuta av livet nu." Säger Avril.
 
Information av Peoples Magazine. Online versionen av artikeln finns här:
http://www.people.com/article/avril-lavigne-lyme-disease-bedridden
Översättning av AvrilSweden.
 
Ida

Gud stackare vad ska jag säga. Älskar henne så mycket 😍

Anonym

Tror ni att Avril kommer bli helt frisk från borrelian? Hoppas på att se henne på scen om några månader ståendes med gitarr.

Maria

Skönt att hon mår bättre nu <3

JAG ÄLSKAR AVRIL LAVINGE

Det här är till dig avril

Du är så vacker , den vackraste som fanns . En ängel på jorden som vandrar omkring , när du ser en själ som lider . Tar du bort allt det som svider . Med din vackra utstrålning ´´ kan du göra vad som helst . Du är min gud , du är mitt allt . Och målar upp hela min värld , för att du ska veta att du är BÄST

JAG ÄLSKAR AVRIL LAVINGE

GUD . Jag skulle ha dött om du dog avril , om du bara visste.........

Är du en Little Black Star?

Namn/smeknamn:


E-postadress(postas ej):


Bloggadress:


Din Kommentar: