Avril Lavigne's efter sjukdomen tankar: Special Olympics låten, julskiva & Film

 

"När jag går vidare nu, så vet jag verkligen vad jag vill ha i mitt liv" Säger veteranen till Billboard.

Efter att hon öppnat upp sig angående sin borrelia som gjorde att hon blev sängliggandes och oroade hennes fans, så är Avril Lavigne nu redo att snacka karriären. 30åringen kommer att slita sig från hennes mönster av album-släpp och turneér och fokusera mer på hennes "passion projekt". 

 

"Jag har inte slutat arbeta sedan jag var 15 och att ha den här tiden från mitt job, att spendera tid med familjen, har varit bra för mig för att bara ta ett steg tillbaka och titta på mitt liv och verkligen se vilka som var där för mig när jag behövde dem. Jag har haft tid att tänka och jag har aldrig känt mig såhär klar eller nära min familj förut. Så det finns en hel del bra saker ur detta negativa. När jag går vidare nu, så vet jag verkligen vad jag vill ha i mitt liv." Säger hon.

Det första Lavigne gör nu är att släppa "Fly", en singel som kommer ut 16:e April och kommer att höra ihop med Special Olympics World Games vilket tar plats i LA juli 25-Augusti 2. Alla pengar som hon får in för låten kommer att ges till Special Olympics, vi kommer även att få en musikvideo med Avril Lavigne och de olika barnen från Special Olympics.

 

Lavigne säger att hon skrev "Fly" för ungefär två år sedan för Avril Foundation, hennes egen välgörenhetskampanj som inte gynnar henne själv ekonomiskt sen 2010. Hennes foundation blev partner med Easter Seals för att göra reklam för olika rehabiliteringar för barn med svårigheter och under 2014 så började Avril Lavigne jobba med Special Olympics för att hjälpa till med att tjäna in pengar för att kunna skicka 30 idrottar-barn(med svårigheter) till spelen.

"Den här låten är verkligen inspirerande och betyder mycket för mig -- och eftersom Special Olympics nu 'får' låten så blir det så naturligt!" säger hon. Avril hoppas att hon kan själv uppträda med låten i sommar på ceremonin, hon säger att Fly är komponerad av piano, orkester och trummor. "Oftast går jag ju efter en slags pop-produktion, men jag sket i det. Jag ville att det skulle vara mer avslappnat och låta rösten vara den viktigaste delen i låten."

Lavigne säger att hennes kamp med hennes sjukdom har pushat henne att nå hennes drömmar och projekt som är utanför hennes bekvämlighets zoon. Hon känner sig stark. Hennes kommande skiva kommer nog att bli en julskiva! "Jag har alltid velat göra en julskiva, men har aldrig haft tid" säger hon. "Men nu känner jag bara: gör det! Det är någonting jag velat göra, så det kommer jag att göra."

Under tiden så är Avril också redo att återkomma till filmduken efter att hon dök upp i Fast Food Nation 2006. "Jag vill verkligen delta i en film" säger hon. "Jag har några saker på gång, så jag kan såklart ej säga vilken film det är. Men jag håller på att planera lite saker."

 

Och för de som tror att Avrils hjärta inte längre bankar för musiken, var inte rädda: pop veteranen säger att redan dagen hon började känna sig lite bättre från sjukdomen, så plockade hon upp gitarren och skrev en låt i hennes säng. "Allt händer av sig själv - jag tänkte inte 'åh, när ska jag göra en skiva?' Det bara händer" säger hon. "Jag skrev en låt som jag också vill släppa detta år, för den handlar om sjukdomen och den kamp jag fick stå upp emot."

 

Alla dessa planer, som såklart hänger på artistens hälsa: efter att Avril led av en okänd sjukdom i December så väntade hon tills förra veckan till att förklara att hon haft problem att prata, röra sig och andas medans hon kämpat med Borrelia i flera månader. Avril säger att hon känt sig "ganska bra" de senaste dagarna och att nu när nyheten är ute, så vill hon ge uppmärksamhet till sjukdomen.

"Jag känner att jag har ett ansvar - jag kan inte bara sitta på min röv och inte göra något. Jag måste prata om borrelia, för det är på riktigt, det finns där ute och det var en simpel insekt som bet mig, det kan hända vem som helst! Människor måste få veta mer om det, för det pratas inte om så mycket och det finns mycket information där ute som är helt inkorrekt."

Hur jobbigt det än varit de senaste månaderna, så säger Avril att lugna ner hennes karriär efter att ha släppt 5 skivor i 11 år har hjälpt henne. "Jag gör saker i min egen takt och jag tänker aldrig bli överumplad, som jag kunde bli förrut. Jag vill verkligen njuta av livet nu, för livet är något fint. Och även om jag varit med om tråkiga incidenter, så finns det massa positiva saker som kommer med det- och jag väljer att se det så!"


 

Källa: Billboard

Översatt av AvrilSweden.

Maria

Jag har också längtat efter en julskiva med henne :D
och så kul att hon ska vara med i en film :D

Linnea

Jag undrar om Avril kommer skriva sina jullåtar eller göra covers :)

JAG ÄLSKAR AVRIL LAVINGE

GUD . Jag blev chockad över sjukdomen , KÄMPA PÅ avril , du KLARAR DET

Är du en Little Black Star?

Namn/smeknamn:


E-postadress(postas ej):


Bloggadress:


Din Kommentar: