Give You What You Like

 

#RequestGYWYL Update

Just nu har vi en internationell kampanj #RequestGYWYL som pågår! Från att låten inte spelats på en enda station så fick vi nyligen uppdateringen av att låten spelats på x antal stationer igår tack vare vår kampanj och att drygt 40K människor hörde låten via radio :) En riktigt bra start skulle jag vilja säga för att vara första dagen den spelas på radio.
 
Det krävs dock en hel del tweets för att stationerna ska spela låtarna, eftersom de helst vill att man ska fylla i formulär, så se till att skaffa ett twitter konto och hjälp oss att requesta Give You What You Like till de största stationerna i USA, Kanada och Brazilien! Samt glöm inte att titta på inlägget under detta för att önska på svenska stationer, BanditRock spelade låten förra året faktiskt - så fyll gärna in detta formulär på BanditRock!
 
Ni med twitter kan enkelt via dator önska låten via dessa länkar:
 
Ni behöver ej önska hos varje station om ni ej har tid, men med hjälp av denna tumblr så kan vi alltså önska med bara två klick! Så önska gärna hos några stationer i varje land! Önska helst från toppen neråt då de är länkade efter radions popurlaritet! 

Önska Give You What You Like i Sverige

 
Detta kräver att ALLA hjälper till, alla måste önska! Om ni inte kan/hinner önska hos alla, så önska hos några av de radiostationerna som du anser vara mest popurlär/enklast att rösta hos. Formulären är inte svåra att fylla i och om du vill kan du kopiera ditt meddelande och skicka ungefär samma kommentar/meddelande/motivering till varje station!
 
 Önska publicitet på sociala medier:

Ni med Twitter får gärna tweeta @MTV_Sweden att de ska visa GYWYL musikvideon på MTV! 
Skriv även inlägg till Tidningen Frida och länka musikvideon och be dem skriva om Avril på deras sajt och i tidningen.
Twittra också: @B
 
Önska på Radio:
 
Rix Fm - Önska hos alla 4 stationerna! Du kan önska i formuläret. Det verkar som Rix ignorerar våra önskningar där så jag föreslår att ni skriver till deras facebooksida, samt gå till deras hemsida > tryck på "du väljer - vi spelar" > leta efter låtar där det finns en "mer" knapp och klicka där tills du hittar "Föreslå en låt här"  > Föreslå Give You What You Like

Mix Megapol - Rösta i deras Mix top 20. Just nu är Avril ej nominerad så fyll i fälten och i "jag röstar på.." skriver du bara Avril Lavigne - Give You What You Like

NRJ
 - Maila deras musik-ansvarige på mathias.nilsson@sbsradio.se med tips på ! Glöm ej att någonstans skriva att det handlar om radiostationen NRJ.

Vakna med NRJ - Om du är uppe tidigt brukar de fråga ifall man vill önska låtar, annars gör logginlägg!

P4 - Fyll i formuläret.

P3 Din Gata 100,6 - Maila fanny.dellgran@sverigesradio.se och tipsa om låten!

Morgonpasset i P3 - Fyll i fält, du behöver ej fylla i alla fält.

Vaken med P3 & P4 - Skriv gärna en kort men bra motivering! Jag tror också ni kan önska i deras Facebook feed här.

P3 Star - Jag tror det funkar att skriva i deras logg - jag gjorde det och de spelade låten nån timma efter, skriv i deras logg här. Ni kan nog även kontakta dem här,scrolla ner till kontakta oss eller maila p3star@sr.se

East FM - Maila studion@eastfm.se med din önskning, eller skriv i deras facebooklogghär.
 
Lite FM - Här kan du önska låten.

Bandit Rock - Fyll i fält hos: SheriffenPeterNicke BorgRock PartyAndersKimmy ochAndre. Samt,tipsa om Give You What You Like som förfest låt, ny rock och rockballad HÄR. Skriv även till dom på Facebook.

Metropol - Fylla i fält.

Lugna favoriter - Fyll i fält, rösta på låten till alla programledare.

Fun radio - Ni kan lämna en kommentar på deras facebook här, eller helst maila dem på Studion@funradio.se.

Soundic Radio - Du kan önska låtar när dem sänder live.