Vi presenterar #FlyWeek

Imorgon börjar #FlyWeek. Varje dag klockan 6 på kvällen vill vi trenda olika taggar, mellan Måndag och Fredag. Vårt mål är att hjälpa Fly och få fler människor att höra om låten!
 

Demi Lovato om Avril Lavigne

"Jag är SÅ stolt över dig... En sådan stark vacker kvinna. Älskar dig tjejen!" så skriver Demi Lovato om Avril Lavigne efter hennes framträdande på Special Olympics. Så himla gullig!
 
Även Demis pojkvän delade några ord om Avril Lavigne på Twitter och Instagram:
"Skickar kärlek till min KÄRASTE AvrilLavigne. Du är den renaste definitionen av HJÄRTA... Jag är så stolt över din styrka!! Du inspirerade så många ikväll... Inkluderar mig själv! GRATTIS till att vara på scenen igen, där du alltid kommer att höra hemma. Från ett av dina största fans, och din broder hela LIVET!"
 

Så himla söta. Skulle ni vilja se en collab mellan Demi och Avril?

Avril Lavigne på Special Olympics

Inatt uppträdde Avril Lavigne på Special Olympics inför 80 tusen människor. Det var hennes första framträdande sen hon blev sjuk och hennes första framträdande av låten "Fly".
 
Tills det kommer en officiell video kan ni se videon nedan, eftersom vi svenska LBS ändå är en ganska liten fanbase som ej tar upp så många views så delar jag med mig av den.