Avril Lavigne tillbaka i studion

 
Vi är glada att Avril Lavigne delat nya bilder på sina sociala medier samt lite tweets som hintar att hon är tillbaks i studion och producerar - redan nu! Fansen är förvånade över att ex-maken Chad Kroeger syntes på några av bilderna Avril Lavigne la upp, bland annat la hon upp en bild på Chad med en gitarr med texten "Där allt startade...". Deras förhållande började i studion - betyder det att dom försöker hitta tillbaka till varandra eller att de går vidare som vänner och till platsen där deras relation fungerade? 
 
Avril har också sagt till ett fan i ett telefonsamtal att hon planerar att skriva rockballader om kampen hon gått igenom. Hon vill producera skivan nästa år men det verkar som hon redan nu har börjat. Vi är så glada att Avril Lavigne har fått nog med energi för att skriva musik igen, hon talade om för samma fan att hon nyligen gick till en resturang för första gången på länge - alltså har Avril inte orkat lämnat huset innan detta på väldigt länge. Vi är glada över hennes små framsteg!
Anonym

Åh gud så kul!! Längtar så fruktansvärt mycket tills hennes nya skiva släpps sen!! Tror ni förresten att hon kommer spela gitarr på sin nya skiva som hon gjort förut? Skulle vara kul ifall hon skulle spela trummor också på sin nya skiva :)

Maria

=) <3

Nella

En av Avrils låtar kommer vara med i det nya Guitar Hero spelet!

Avril Lavigne Lover

Längtaaaaaaaaaaaaar!! <3 <3 :D

Är du en Little Black Star?

Namn/smeknamn:


E-postadress(postas ej):


Bloggadress:


Din Kommentar: