Avril Lavigne 31 år

 

Nytt om Avril Lavigne

Igår hade Avril Lavigne ett samtal med ett fan över telefon, ett fan som vann förra årets födelsedagskampanj.
Hon berättade lite roliga saker till fanet, bland annat:
- Avril har precis köpt några nya gitarrer och skrev klart en låt denna vecka.
- Hon är exalterad för det kommande albumet och det låter som att det inte kommer att bli en juksiva utan hon kommer börja spela in den kommande skivan nästa år.
- Om Avril är tillräckligt bra för att fira Halloween så vill hon vara Catwoman!
- Avrils favorit jullåt är "Carol Of The Bells" och hon har redan börjat lyssna på julmusik.
- Hon tittar jätte mycket på Batman filmer just nu.

Projekt till Avril Lavignes födelsedag

 
Snart fyller Avril Lavigne 31 år och därför har vi på Bandaids kommit fram till ett projekt för att göra
Avril Lavigne glad. Det vore roligt om ni också ville delta!!
 
Projektet går ut på två projekt. Ett projekt som endast är en grattishälsning till Avril och ett annat lite mer genomtänkt och ett projekt som förmodligen kommer att göra både Avril och hennes foundation mycket glada.
 
1. Video - En video till Avril Lavigne. Alla som vill delta skickar en bild på sig själv (ej redigerad) eller en video(max 15 sekunder) där du önskar Avril en "happy birthday". Du har till 21a September på dig att skicka in detta till avrilbandaidsitalia@gmail.com med titeln "Avril 31th Bday Video Project", mailet ska inkludera ditt namn och ditt land.
 
2. Donera pengar - Eftersom Avril blev sjuk det senaste året så vill vi nu donera pengar till "Lyme Disease Foundation" för att hjälpa till att öka kunskapen och forskning till borrelia. Fans som vill stötta detta kan donera hur mycket eller lite de vill via paypal till e-mailen avrilbandaidsitalia@gmail.com, i "notes" så ska du skriva ditt fullständiga namn. Du kan donera fram till 25e September. Avril Bandaids Italia kommer sedan att föra vidare dessa pengar till Lyme Disease Foundation samt göra ett litet vykort till Avril Lavigne där allas namn som donerade kommer att stå på, som de kommer att skicka direkt till Avril.
 
Om någon av er inte har paypal men gärna vill vara med och donera så kan vi lösa det med till exempel swish, om ni då swishar mig pengar som jag sedan för vidare till Bandaids på Paypal. Dock måste du vara 18+ för att använda swish (Vad jag vet), så då kanske det är lika enkelt att skaffa eget paypal konto! Men vi kan lösa det. :)