7 Års Jubileum

 
 Först och främst: ett stort tack till er som än idag tittar in här, läser uppdateringar och håller ut när det är lite torrt med nyheter och information. Det är ganska så sjukt att det än idag - 7 år senare och ingen turné i Sverige sen 2008 - fortfarande finns fans till Avril som engagerar sig i vår community. Det är fantastiskt roligt att få fortsätta uppdatera er om Avril Lavigne och hennes musik.
 
Vill också rikta ett tack till Sony Music Sverige som varit gulliga under åren och hållt kontakten med oss även under den mer tysta perioden. Det finns många minnen som våra Avril-hjärtan kommer att behålla för resten av livet, bland annat när vi fick gå på ett förhandslyssningsevent av Goodbye Lullaby på Sonys kontor eller som när vi fick gästblogga på den officiella AvrilLavigne.com/se sidan. Saker som både 11-åringarna inom oss men också förmodligen 30-åriga oss kommer att titta tillbaka på med ett leende. Vi hoppas nu på en ny era tillsammans med BMG Scandinavia och samma samarbete.
 
Och såklart vill vi rikta ett tack till Avril Lavigne själv som är anledningen till vår community. Det har varit fantastiskt att bygga upp AvrilSweden till numera en av de mest inflytelserika fan-sites för Lavigne, med personlig kontakt med henne via Twitter.
 
Hoppas ni följer med även detta år, skivsläpp, singlar, musikvideos och massor av roligt väntar oss!
 
AvrilSweden

260 000 visningar för Fan-made musikvideo

Woah! Nu har vår Fan-Made musikvideo för Give You What You Like - Fifty Shades Darker fått över 260 000 visningar! Fortsätt titta och sprid videon.

Avril Lavigne signar med BMG och släpper album i år

 
Goda nyheter, Little Black Stars!
Avril Lavigne postade idag en video där hon pratar lite om sin kommande skiva och i samma veva gick hon ut med ett statement gällande hennes byte från Sony Music och Epic till BMG. I videon säger hon bland annat att hon jobbat riktigt hårt med musiken och att den reflekterar hennes resa genom åren. Hon säger att hon just nu, i sin karriär, så känner hon sig pånyttfödd. Hon säger att hela processen att skriva musik har varit som terapi för henne och att utan att ge sig in på att göra ett album, så har hon nu gjort ett.
Idag gav också Billboard ut en kolumn med en kort intervju med Lavigne, där hon bland annat säger:
"Jag har utmanat mig själv som en låtskrivare och jag ville skriva om ämnen jag inte har rört innan. Det finns låtar om kärlek, men de flesta låtar handlar om livet. Jag har gått igenom mycket de senaste åren, och vissa låtar bara kom till mig. Koncept och låttexter flödade och jag var tvungen att grabba tag i min mobil flera gånger för att bara spela in eller skriva ned ideerna."
Hon säger att inget datum är satt men att skivan kommer att vara redo snart, hon håller på att hitta en bra producent för tillfället. 
 
Billboard skriver att många tänker på Lavigne som en pop-punk tjej, men Lavigne säger: "Jag gillar att lyssna på Ed Sheera och Shawn Mendes -- artister som visar sin röstkapacitet och sin talang inom låtskrivandet. Jag lyssnar på Billie Holiday, Frank Sinatra och jazz." Hon säger också att hennes kommande album kommer att gå tillbaka "to the roots" lite. Hon började sitt intresse för musik i kyrkan och utforskade country musik, och Lavigne tror att dessa saker kommer att influera skivan

Hitills finns inte singelarna eller albumet ute, men Lavigne har redan funderat ut vilken låt som kommer bli första singeln, hon säger att: "När jag låg i sängen och det kändes som att jag bokstavligen skulle dö.... I mitten av allt det, så kom jag upp med en av mina mest ärliga och rörande låtar någonsin.