"Avril Lavigne kämpar mot sjukdom!"

 
Senast Avril Lavigne visade sig offentligt var den 28 september då hon firade sin 30-årsdag i Las Vegas. Anledningen till hennes frånvaro ska vara att hon inte mår bra just nu och kämpar för att bli frisk.

Det rapporteras i amerikanska medier om att Avril Lavigne ska ha skickat ett direktmeddelande till det fanbaserade Twitterkontot @AvrilMusicChart och skrivit att hon kämpar mot hälsoproblem och ber dem att be för henne.

Vad det är för sjukdom som Avril Lavigne lider av är ännu inte känt och hon har själv inte kommit med en officiell förklaring. Det har i media spekulerats kring att förklaringen kan vara att hon antingen är gravid eller har problem med sin man Chad Kroeger, från bandet Nickelback.
 
http://www.posh24.se/avril_lavigne/avril_lavigne_kampar_mot_sjukdom
 
 
Linnéa

Jag har haft en känsla av att hon varit gravid, men när jag läser meddelandena känns det lite mer som om det är någon slaggs sjukdom.

Svar: Ja tror många trott att hon är gravid, men då borde hon nog ej frågat om folk kan be för henne - eventuellt om det typ är något fel vid graviditeten? Jag kan nog garantera att hon inte är gravid, jag känner Michelle(hennes syster)'s bästa vän och hon har sagt att Michelle inte nämnt Avrils tillstånd, och att om det var allvarligt / graviditet skulle Michelle berätta det. Kanske är depression, stress, gått in i väggen eller så, något som ej är dödligt men ändå extremt påfrestande :/
/ Admin Black ★

Är du en Little Black Star?

Namn/smeknamn:


E-postadress(postas ej):


Bloggadress:


Din Kommentar: