Avril Lavigne är sjuk

Vi är ledsna för att meddela att Avril verkar vara sjuk eller har problem med hälsan just nu. Gabe, Avrils make-up buddy twittrade igår då Avril helt plötsligt ställde in gårdagens spelning (och har även ställt in spelningar längre fram förmodligen på grund av detta).
 

I tweeten och på instagram berättar han att Avril igår var på sjukhuset och hade dropp i armen och att Avril var väldigt besviken för att hon ej kunde uppträda och hoppades på att vi alla skulle förstå. Vi är väldigt oroliga för Avril och som ni märkt under denna turne har hennes energi varit låg, hon har varit sjuk en stor del av turnén + all kritik och allt hat hon har fått av fans och media som verkar ha krossat henne. Oftast när man får dropp så får man olika fluids som ska ta bort bakterier, eller t.x.e agera som mat om man tx.e har väldigt ont och därför ej kan äta/dricka eller för att få in medicin i blodet snabbare än att ta piller och jag tror inte direkt att Avril bara är förkyld, man får ej dropp om man bara är förkyld. Skulle tro att det handlar om uttorkning + stress som har gjort att hon kanske inte fått i sig tillräckligt med mat och därför har hennes hälsa spårat, eller så är det något värre.
 
Vi håller alla våra tummar för Avril och sänder cyber-kramar och cyber-böner till Avril och hoppas verkligen att hon kryar på sig snart och att Gabe/Avril berättar vad som faktiskt hänt under den här tiden då Avril varit så låg.
Är du en Little Black Star?

Namn/smeknamn:


E-postadress(postas ej):


Bloggadress:


Din Kommentar: