2015

 
 I Januari delade Avril Lavigne med sig på Twitter om nyheten Fly. Hon berättade att hon skrev den för några år sedan och vill nu dela den i samband med Special Olympics. "Right now I'm using my own (new) song lyrics to help me get through this..." twittrade hon innan hon introducerade bridgen av låten. Detta var även innan vi visste vad för sjukdom Avril hade. 
 
Ett fan frågade även Avril Lavigne på Twitter om datum för singel, då Avril svarade "Inte än. Det kommer en till överasskning först i Februari" som senare visade sig vara Give You What You Like musikvideo!
 
I Januari fick vi även äran att bli följd av Avril på Twitter, tillsammans med ett flertal asiatiska fans och Avril Fanclub India. "Avril Lavigne" blev nominerad till The Juno Awards 2015 för "Pop Album Of The Year".
 
 
I Februari månad släpptes teasern till Give You What You Like där vi fick veta att låten supportrar filmen "Babysitter's Black Book". Vi på AvrilSweden tillsamamns med UnitedForAvril skapade GYWYLWeek för att supportra låten. Give You What You Like musikvideo släpptes och den togs emot väldigt bra i media, vilket inte är vanligt då media generellt älskar att rata Avril Lavigne. Avril önskade även adminen på AvrilSweden grattis vilket var väldigt roligt!!
Under Mars månad stod det ganska stilla. Avril skrev inte så mycket och Chad Kroeger ställde in en konsert på grund av "Family Emergency", fanbasen blev väldigt orolig då vi fortfarande ej visste vad som pågick. Vår fanpage firade 5 year anniversary!
Men sedan under April, så kom sanningen fram. Avril Lavigne lider av borrelia och öppnade upp i People Magazine där hon berättade om sin historia. Hon berättade att hon varit sängliggandes i månader, ej kunnat äta själv, ej kunnat duscha och bott med sin mamma under en lång period.
After the rain- there's a rainbow! Efter de tragiska nyheterna så berättade Avril Lavigne till Billboard om sin nya låt "Fly" och hennes samarbete med Special Olympics. 
Fly släpptes på iTunes och alla intäkter gick till Special Olympics.
 
 
Maj månad bekräftade Avril Lavigne till MomoLBS på Twitter att Abbey Dawn kommer att komma tillbaka!
 
I Juni blev det klart att Avril Lavigne skulle uppträda på Special Olympics. Avril blev även intervjuad för första gången in-person efter sin sjukdom, hos Good Morning America, där hon pratade om hur det var att få borrelia och det blev en väldigt känslosam stund. 
 
 I Juli blev Avril Lavigne nominerad till World Music Awards i tre kategorier. Avril Lavigne gjorde sitt första framträdande sedan hon blev sjuk och Abbey Dawn släppte en ny kollektion!
I Augusti så bekräftades det att Avril Lavigne kommer att göra rösten till Snövit i den kommande filmen Charming! Filmen kommer även ha ett soundtrack där Avril kommer att delta.
I September fick vi tyvärr reda på att Avril Lavigne och Chad Kroeger separerar. Vi fick även veta att Avril planerar att gå in i studion nästa år om hon mår bra nog.  Avril fyllde 31 år också denna månad!
Under Oktober månad fick vi se lite bilder på Avril Lavigne i studion. Hon sa även till ett fan att hon planerar att skriva rockballader till sin nästa skiva, som kommer att handla om kampen hon gick igenom. Avril lyckades även, enligt fanet, gå till en resturang för första gången denna månad. Ett stort framsteg i hennes sjukdom!
I November så släpptes Nick Carters och Avril Lavignes låt "Get Over Me" på hans All American skiva.
 
Är du en Little Black Star?

Namn/smeknamn:


E-postadress(postas ej):


Bloggadress:


Din Kommentar: