7 Års Jubileum

 
 Först och främst: ett stort tack till er som än idag tittar in här, läser uppdateringar och håller ut när det är lite torrt med nyheter och information. Det är ganska så sjukt att det än idag - 7 år senare och ingen turné i Sverige sen 2008 - fortfarande finns fans till Avril som engagerar sig i vår community. Det är fantastiskt roligt att få fortsätta uppdatera er om Avril Lavigne och hennes musik.
 
Vill också rikta ett tack till Sony Music Sverige som varit gulliga under åren och hållt kontakten med oss även under den mer tysta perioden. Det finns många minnen som våra Avril-hjärtan kommer att behålla för resten av livet, bland annat när vi fick gå på ett förhandslyssningsevent av Goodbye Lullaby på Sonys kontor eller som när vi fick gästblogga på den officiella AvrilLavigne.com/se sidan. Saker som både 11-åringarna inom oss men också förmodligen 30-åriga oss kommer att titta tillbaka på med ett leende. Vi hoppas nu på en ny era tillsammans med BMG Scandinavia och samma samarbete.
 
Och såklart vill vi rikta ett tack till Avril Lavigne själv som är anledningen till vår community. Det har varit fantastiskt att bygga upp AvrilSweden till numera en av de mest inflytelserika fan-sites för Lavigne, med personlig kontakt med henne via Twitter.
 
Hoppas ni följer med även detta år, skivsläpp, singlar, musikvideos och massor av roligt väntar oss!
 
AvrilSweden
Maria

<3 <3 <3

Är du en Little Black Star?

Namn/smeknamn:


E-postadress(postas ej):


Bloggadress:


Din Kommentar: