Avril Lavigne snart klar med det kommande albumet

Inom Avril Lavignes fanbase är vi mycket väl medvetna om att ordet "soon/snart" inte direkt ger någon verkan... eftersom vi väntat i hela två år på att få den kommande plattan. MEN nu lovar faktiskt Avril Lavigne att den kommer inom kort - hon håller nämligen på att spela in sista låten för albumet och har börjat med mastering av plattan. Även om vi hört ordet "snart" förut så tycker vi att det låter lovande när hon säger att det bara återstår en låt!
 
Såhär skrev Avril Lavigne på Twitter:
"Jag vet att det har varit lite rykten om namn på låtarna och olika release-datum, men vi är inte redo att göra såna beslut riktigt än. Jag håller för tillfället på att göra klart den sista låten och jag började även mixa albumet den här veckan, woho! Jag kommer att låta er veta så snart allt är klart. Tack för att ni väntar på mig, jag älskar er!"
 

 
Travis Clark (från We The Kings) som skrev några låtar till det kommande albumet blev intervjuad för några dagar sedan. Han berättar att han skrev, tillsammans med Avril, tre av låtarna på #AL6. Han berättar att låtarna är helt fantastiska, och så äkta. När han frågade Avril Lavigne vad hon ville ha för tema på albumet sa hon "styrka".
 
Låtarna skulle betyda mer än hennes tidigare boy-bashing låtar, de ska inspirera människor som går igenom tuffa perioder. Hon vill visa sin sångröst, sin styrka och inspirera andra. "Vi gick in för det och sa: nu skriver vi den bästa låten någonsin! Det kändes som magi att skriva med henne. Världen behöver höra dessa låtar! Dessa låtar kan rädda någons liv. Det kan få någon att le som inte mår bra."

Är du en Little Black Star?

Namn/smeknamn:


E-postadress(postas ej):


Bloggadress:


Din Kommentar: