Lisa Foxx om Avril Lavignes nya singel "Her voice is AMAZING"

 
Avril Lavigne droppade förbi radiostationen 102.7 KIIS FM. Radiostationen är en av de mest popurlära stationerna i USA och hon spelade bland annat upp hennes nya singel för stationen. Lisa Foxx, en av programledarna komenterade såhär:
 
 
"Singeln kommer att släppas väldigt SNART... Lavigne kommer att berätta för er om release-datumet snart!
Jag vill inte förstöra någon överraskning.... Hennes röst är UNDERBAR på singeln och jag ÄLSKAR den!! Det är allt jag kan säga."
 
Nu är det nära, Black Stars! Vi har väntat länge, men vi är snart i mål! Vår gissning är att vi åtminstone kommer att ha release-datumet för singeln inom två veckors tid. Ofta brukar artister besöka radiostationer 2-3 veckor innan de släpper sin musik, dels för att se till att radiostationerna har musiken i sin databas när låten väl är släppt men också för att få input om vad stationerna tycker om låtarna. 
 
Vad har mer hänt? Vad är på gång?
 
 
Lavigne berättade för ett fan om att hon skulle vara klar med mixing under Februari månad. Februari månad rullar mot sitt slut och vi hoppas hon matchar tiden - vi vet att till veckan ska hon till studion med Travis från bandet We The Kings. 
Paula

lääääängtar

Maria

ÅÅ vad jag längtar =D

Är du en Little Black Star?

Namn/smeknamn:


E-postadress(postas ej):


Bloggadress:


Din Kommentar: