Förbeställ Avril Lavignes nya album - Head Above Water

Jippie! Vi har ÄNTLIGEN ett release-datum. Den 15:e Februari förväntas vi höra Avril Lavignes kommande album på alla streamingtjänster och i alla butiker. Du kan förbeställa Avril Lavignes nya album HÄR där du också kan beställa såkallade "bundles" där du får både merch och albumet i samma paket. Annars kan du "pre-save" albumet på bland annat Spotify HÄR

Det här vet vi hittills om låtarna:
01: Head Above Water
- Låten har vi redan hört. Låten skrevs av Avril Lavigne, Travis Clark och Stephan Moccio.

02: Birdie
- Låten är skriven av Avril Lavigne och Jonathan Rotem. Låten ska enligt Avril Lavigne handla om en tid i hennes liv när hon kände som att hon var "inlåst i en bur". Hon berättar även att när hon spelat upp låtarna på albumet för sina vänner så är det Tell Me Its Over och Birdie som "stått ut" mest.

03: I Fell In Love With The Devil
- Skriven av enbart Avril Lavigne och producerad av bland annat henne själv. En av Avrils favoritlåtar på albumet, hon berättar att hon är väldigt stolt över låten.

04: Tell Me It's Over
- Skriven av Lavigne, Melissa Bel, Ryan Cabrera, Johan Carlsson och Justin Gray. Låt vi redan hört!

05: Dumb Blonde
- Skriven av Lavigne, Bonnie McKee och Mitch Allan. Låten ska enligt Avril Lavigne handla om att vara mer än stereotypen "dum blondin" och att som kvinna våga ta plats. 
 
06: It Was In Me
- Skriven av Lavigne och Lauren Christy. Låten ska enligt Avril Lavigne handla om att vända sig till Gud. Hon säger att låten är "såååååå bra!". 
 
07: Souvenir
- Skriven av Lavigne och Jon Levine. 

08: Crush
- Skriven av Lavigne och Zane Carney. Den här låten har varit med från "början" då hon redan för längesedan började teasa om ordet crush. Hon använde #Crush när hon tweetade "You make me loose control".

09: Goddess


10: Bigger Wow
- Skriven av Lavigne och Levine. 

11: Love Me Insane
- Skriven av Lavigne och Levine. 

12: Warrior
- Skriven av Lavigne, Travis Clark och Chad Kroeger. Producerad av Lavigne själv. En av de första låttitlarna vi visste om!

Vilken av låtarna är ni mest taggade på att få höra?
Maria

Är taggad på att höra ALLA låtarna samt höra hennes nya sound :D <3

Är du en Little Black Star?

Namn/smeknamn:


E-postadress(postas ej):


Bloggadress:


Din Kommentar: